ÇİLEK MOBİLYA, MALEZYA ULUSLARARASI MOBİLYA FUARI’NDA ÖZGÜN TASARIMLARIYLA YER ALACAK
Mobilya sektöründe dünya markası olan Çilek Mobilya, 1-4 Mart tarihlerinde Malezya’da düzenlenecek Uluslararası Mobilya Fuarı’na katılıyor.
Çilek Mobilya, 1-4 Mart tarihlerinde Malezya’da düzenlenen Uluslararası Mobilya Fuarı’nda stant ile yer alacak. Bölgedeki en büyük sektörel fuarlardan biri olan MIFF ile Uzakdoğu pazarındaki gücünü pekiştirmeyi amaçlıyor.
5 kıtada, 50’den fazla ülkede, 500’ün üzerinde satış noktasında hizmet veren Çilek Mobilya, Malezya Uluslararası Mobilya Fuarı’na modern standı ile katılacak ve özgün tasarımlarını ziyaretçilerin beğenisine sunacak.
Çilek Mobilya Genel Müdürü Muzaffer Çilek yaptığı açıklamada, Çilek Mobilya ailesine katılan ihracat genel müdür yardımcılarıyla birlikte yurt dışı pazarlara yatımlarının devam edeceğini söyledi. Fuarların da önemli olduğunu belirterek “Fuarlar bizim yurt dışındaki müşterilerimizle buluşma noktamız. Katıldığımız fuarlarda yenilikçi ve özgün tasarımlarımızı tanıtırken aynı zamanda Türk mobilya sektörünü temsil ediyoruz. Bu anlamda MIFF bizim için çok önemli ve bu yıl da verimli bir fuar geçireceğimize inanıyoruz.” dedi.