SP’li Gençlerden Huzurevine Anlamlı Ziyaret
Saadet Partisi Gemlik İlçe Gençlik Kolları, Kurban Bayramında Huzurevi ziyareti gerçekleştirdi.

SP Gençlik Kolları Başkanı Emircan Kaplay; “Gemlik Saadet Partisi Gençlik Kolları olarak, Kurban Bayramı vesilesiyle Kurşunlu Bayram Demir Yaşlı Konuk Evi’ni ziyaret ederek büyüklerimizle bir araya geldik. Gençlik Kolları Başkanımız Emircan Kaplay ve yönetimimizin katılımıyla gerçekleşen ziyarette, büyüklerimizle hasbihal edilerek talep ve düşünceleri dinlendi. Bayramın manevi atmosferini birlikte paylaşmanın mutluluğunu yaşadığımız programda, büyüklerimizin Kurban Bayramı tebrik edildi” dedi.

Toplumumuzun en kıymetli değerlerinden olan büyüklerimizin yanında olmanın önemine dikkat çeken Gençlik Kolları Başkanı Emircan Kaplay, gençlerle büyükler arasında kurulacak gönül köprülerinin birlik ve beraberliğimizi güçlendireceğini ifade etti.

Gemlik Genç Saadet olarak; büyüklerimizi yalnız bırakmamaya, toplumsal dayanışmayı güçlendirmeye ve her fırsatta gönül köprüleri kurmaya devam edeceğiz.
