Gemlik Kafe’nin Yeni Şubesi Kumla Yunuslar’da Açıldı
Gemlik Belediyesi’nin uygun fiyatlı ve kaliteli sıcak ve soğuk içecekleri vatandaşlarla buluşturmak amacıyla hayata geçirdiği Gemlik Kafe’nin yeni şubesi, Kumla Yunuslar’da düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Açılışa Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşları ve meslek odalarının temsilcileri, Kumla Muhtarı Kazım Ata ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan Kumla Muhtarı Kazım Ata, Gemlik Belediyesi’nin bölgeye kazandırdığı hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Uygun fiyatlı ve kaliteli ürünlerin sunulduğu Gemlik Kafe mahallemize hayırlı olsun. Bu değerli hizmeti ilçemize kazandıran belediyemize teşekkür ediyorum.” dedi.

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren ise konuşmasında belediyeciliğin ekip çalışmasıyla başarıya ulaştığını vurguladı. Gemlik Büfe’nin kısa sürede hayata geçirilen bir proje olmadığını belirten Deviren, belediyenin teknik ekibi, başkan yardımcıları ve ilgili müdürlüklerin yoğun emeğiyle projenin tamamlandığını söyledi. Amaçlarının vatandaşlara kaliteli hizmeti ekonomik fiyatlarla sunmak olduğunu ifade eden Deviren, “İyi düşünürseniz iyi şeyler oluyor. Biz Gemlik’i dert edinmiş bir ekibiz ve halkımıza dokunan projeleri birer birer hayata geçiriyoruz.” diye konuştu.

Ekonomik şartların zorluğuna rağmen hizmet üretmeye devam edeceklerini belirten Başkan Deviren, vatandaşların siyasi tartışmalardan çok hizmet beklediğini ifade ederek, “Biz halkçı belediyecilik anlayışıyla yolumuza devam ediyoruz. Halkımızın daha uygun fiyatlarla kaliteli ürünlere ulaşmasını sağlamak bizim için büyük mutluluk. Buradan alışveriş yapan hemşehrilerimizin yüzündeki memnuniyet, yaptığımız çalışmaların en büyük karşılığıdır.” dedi.

Konuşmaların ardından kurdele kesilerek Gemlik Büfe Kumla Yunuslar Şubesi hizmete açıldı.