İKİ GÜN BOYUNCA GERÇEKLEŞEN OTURUMLAR BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) Güney Marmara Şubesi tarafından düzenlenen 18. İnsan Kaynakları Zirvesi Bursa Merinos AKKM’de gerçekleştirildi. ‘İnsana Değer’ mottosu ile bu yıl 18.’si düzenlenen İnsan Kaynakları Zirvesi, iki gün boyunca birbirinden değerli, alanında uzman isimlerin bilgi ve tecrübe paylaşımlarına sahne oldu.
Programın ikinci günü Tiyatro ve Sinema Oyuncusu, Yazar Hakan Bilgin’in ‘Farkımıza Değer’ konulu oturumu ile başlarken sonrasında sırasıyla MEXT Eğitim ve Gelişim Direktörü Merve Ergin Tosun, Psikolog Prof.Dr. Üstün Dökmen, TEİD Yönetim Kurulu Y. Üyesi, İnci Holding Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Filiz Morova İneler, Kariyer.net Genel Müdür Yardımcısı Nigah Aksan, London School of Mind Business Owner Kerem Dündar, Milli Bisikletçi Barış Asa, Ekonomi Gazetecisi Emin Çapa ve Araştırmacı – Yazar İlknur Güntürkgün oturumları ile devam etti.
Konuşmacıların ayakta alkışlandığı, birbirinden değerli oturumlarla geçen zirvenin sponsorlarına ve katılımcılara plaket takdiminde bulunuldu. Zirvenin katılımcılarına, sponsorlar ve konuşmacılara teşekkür eden PERYÖN Güney Marmara Şube Başkanı Neslihan Özer, pandemi nedeniyle kısa bir ara verilse de her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen zirvelerinin Bursa’dan Türkiye’ye mal olan bir değer haline geldiğini söyleyerek katılımcıları gelecek yıl düzenlenecek olan organizasyona davet etti.