GTSO Başkan Vekili Fatih Ayvaz, Karayolları 14. Bölge Müdürü Umut Akyazı ile Görüştü

GTSO Başkan Vekili Fatih Ayvaz, Karayolları 14. Bölge Müdürü Umut Akyazı ile Görüştü

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fatih Ayvaz, Karayolları 14. Bölge Müdürü Umut Akyazı ile önemli bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede, Gemlik’in ulaşım altyapısı, mevcut yol projeleri ve yeni talepler masaya yatırıldı.


Ziyarette Fatih Ayvaz, Gemlik’in büyüyen sanayisi ve artan lojistik kapasitesine dikkat çekerek, Askeri Hara, TOGG yolu ve Fabrikalar yolu bölgesinin ulaşım altyapısının güçlendirilmesi gerektiğini vurguladı. Özellikle Fabrikalar ve limanlara ulaşımı kolaylaştıracak bağlantı yolları, trafik yoğunluğunu azaltacak alternatif güzergâhlar konularını gündeme getirdi.
Karayolları 14. Bölge Müdürü Umut Akyazı, Gemlik’in bölge için stratejik bir öneme sahip olduğunu belirterek, iletilen taleplerin değerlendirileceğini ve ilgili birimlerle istişare içinde gerekli adımların atılacağını ifade etti.
GTSO’dan Takip Sözü
Görüşme sonrası açıklamada bulunan GTSO Başkan Vekili Fatih Ayvaz, “Gemlik’in ulaşım altyapısı sadece şehir içi değil, sanayi ve ticaretin gelişimi açısından da kritik önemde. Taleplerimizi doğrudan ilettik ve olumlu bir yaklaşım gördük. Süreci takip etmeye devam edeceğiz,” dedi.
Görüşmenin, Gemlik’in karayolu ulaşımı açısından ihtiyaç duyduğu yatırımların hızlandırılmasına katkı sağlaması bekleniyor. GTSO, ilçe ekonomisini destekleyecek her adımın arkasında durmaya devam edeceğini bildirdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM