Gemlik Belediyespor’un Judocuları Kırklareli’nden Madalyalarla Döndü
06–07 Aralık 2025 tarihlerinde Kırklareli’nde düzenlenen Judo Gençler (Liseler) Grup Müsabakalarında Gemlik Belediyespor Kulübü önemli bir başarıya imza attı. Kulübün genç judocuları, gösterdikleri üstün performansla Gemlik’i ve kulüplerini gururlandırdı.

Müsabakalarda Ayşe Nur Boşküp, 52 kg kategorisinde ikincilik elde ederek gümüş madalyanın sahibi oldu. Yağmur Kırdar, 44 kg kategorisinde üçüncü olarak bronz madalya kazandı. İremnaz Gül, 63 kg kategorisinde üçüncülük elde ederek bronz madalya aldı. Arda Arkun ise 90 kg kategorisinde üçüncü olarak kürsüye çıkmayı başardı.
Elde ettikleri bu derecelerle Gemlik Belediyesporlu sporcular, 5–6 Ocak 2026 tarihlerinde Ordu’da gerçekleştirilecek Judo Gençler (Liseler) Türkiye Şampiyonası’nda yarışmaya hak kazandı.

Sporcuları ve teknik heyeti başarılarından dolayı tebrik eden Gemlik Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Duran, desteklerinden dolayı Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren’e teşekkür etti. Duran, Gemlik Belediyespor Kulübü’nün Türkiye’nin ve dünyanın her yerinde Gemlik’in adını gururla duyurmaya devam edeceğini söyledi.