Saadet Gemlik Büyümeye Devam Ediyor
Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Cihangir Dinç, Saadet Partisine yönelik üye kayıtlarının artarak devam ettiğini vurguladı. Son olarak ilçenin tanınmış simalarından Bekir Seyhan ve ailesinin Saadet Partisini tercih ettiğini anlatan Dinç, birlik ve beraberlik içinde Gemlik, Bursa ve Türkiye için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Cihangir Dinç; “Bizlerle birlikte Gemlik için mücadele etmek üzere ekibimize katılan Bekir Seyhan’ın ailesi de kendisine destek olmak amacıyla partimize üye oldular. Aile olarak Bekir Seyhan’ın sonuna kadar yanında olduklarını ifade ettiler.
Kendilerini partimizde; İlçe Başkanımız Cihangir Dinç, İlçe Kadın Kolları Başkanımız Aynur Uzun, yönetim kurulu üyelerimiz ve gençlik kollarımız ile birlikte misafir ettik” dedi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen programda konuşan Bekir Seyhan; başta kıymetli eşi olmak üzere ailesine ve kendisini desteklemeye gelen herkese teşekkür ederek, birlik ve beraberlik içerisinde, kırmadan dökmeden insanımız için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.
İlçe Başkanı Dinç, teşkilatımıza katılımlar hızla devam ediyor, halkımız ile kurduğumuz bağ karşılığını vermeye başladı. Gemlik için çalışamaya devam edeceğiz dedi