GÜRSU’DA DOĞAYA DESTEK, VATANDAŞA KATKI  

12.01.2026
8
A+
A-
GÜRSU’DA DOĞAYA DESTEK, VATANDAŞA KATKI  

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı  himayesinde, Gürsu Belediyesi işbirliği  ile ilçede   “Hava Kalitesinin İyileştirilmesi Projesi” başladı.


Proje kapsamında ilk etapta 50 ev temiz yakıt ve  doğalgaz tesisatı ile buluşturulacak.  Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “ İlçemizdeki  hava kalitesini artırmak ve çevre kirliliğini azaltmak amacıyla,  doğalgaz tesisatı olmayan evlerimizi temiz yakıtla buluşturuyoruz” dedi.

Gürsu’da başlayan proje kapsamında ilk etapta 50 evde  çalışma  gerçekleştirilecek.   Köylerin de dahil olduğu toplam 15  mahallede farklı lokasyonlarda titiz bir çalışma yürütüldü. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından belirlenen kriterlere uygun olan evlerde ve ailelerde araştırmalar yapıldı.  Belediye bünyesinde kurulan komisyon ile bu tesisatını döşetme imkanı olmayan ve bakanlık kriterlerine uyan evlerde ön incelemeler yapıldı ve çalışmalara başlandı.

GÜRSU’DAKİ EVLERE ÜCRETSİZ DOĞALGAZ  TESİSAT DESTEĞİ

Projeyi büyük bir mutlulukla karşılayan ev sahipleri ve aileler, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık’a, Başkan Işık ise  Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a teşekkür etti.

Proje kapsamındaki ailelerin tamamen ücretsiz şekilde bu hizmeti aldıklarını  belirten Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “ Son derece kaliteli ürünler ve iyi işçilikle ailelerimizi doğalgaza ücretsiz  kavuşturmanın mutluluğunu paylaşıyoruz. Projemizi ilerleyen dönemlerde geliştirerek büyütme hedefindeyiz” dedi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.