BALKANTÜRKSİAD ÜYELERİ YENİ YIL PARTİSİNDE BULUŞTU
Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’nin (BALKANTÜRKSİAD) geleneksel Yeni Yıl Partisi, Altın Ceylan Gazella Salonu’nda gerçekleştirildi.

BALKANTÜRKSİAD’ın geçmiş dönem başkanları Aytuğ Onur ve Berat Tunakan, Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Fatih Şakir, Balkantürk Eğitim Vakfı (BEV) Başkanı Adnan Sözeri, BEV önceki dönem Başkanı İlhan Uslu, Uludağ İhracatçı Birlikleri Genel Sekreteri Mümin Karacakayalılar, BUSADER Federasyonu Başkanı Zerrin Özgüle, YASAV Başkanı Emire Cantürk Eren, Eyrice Dental Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Türkay Eyrice ile üyelerin katıldığı gecenin açılışında konuşan Başkan İskender İskenderoğlu, BALKANTÜRKSİAD’ın gücünü üyelerinin köklerinden, ortak değerlerinden ve birlik beraberlik ruhundan aldığını söyledi.

BALKANTÜRKSİAD Başkanı İskender İskenderoğlu, “Bugün burada gördüğüm tablo, yalnızca bir dernek buluşması değil, aynı zamanda güçlü bir aile olmanın, dayanışmanın ve dostluğun en güzel yansımasıdır. Bu vesile ile yeni yılın, ülkemize, iş dünyamıza ve tüm üyelerimize sağlık, huzur, mutluluk ve bol kazanç getirmesini diliyorum” dedi.

BALKANTÜRKSİAD olarak 2025 yılını yoğun bir çalışma temposuyla geride bıraktıklarını belirten Başkan İskenderoğlu konuşmasını, “Dostlukların pekiştiği, dayanışmanın arttığı ve başarılarla dolu nice yıllar temennisiyle, hepinizin yeni yılını şimdiden kutluyorum” diyerek tamamladı.

Konuşmanın ardından geceye sponsor olan, Schmelz Automatic Door Systems’e, İskender Downtown’a, Venüs Kampüs’e, Özel Eyrice Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne, Pınar Metal Plastik’e, Hedef Satınalma’ya, EN Mimarlık’a ve Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Fatma Akalp’e teşekkür plaketleri verildi.
Hediye çekilişleri sonrası Cengiz Ateş’in sahne aldığı gecede gönüllerince eğlenen BALKANTÜRKSİAD üyeleri, hoş anılar biriktirmenin mutluluğuyla yeni yıla ilişkin iyi dileklerde bulundu.
